NougatcrispIngredienser 100 g smör eller margarin 4 dl krossade cornflakes 1 dl hackade valnötter 1 msk vetemjöl 1 ½ tsk bakpulver 1 dl Råsocker 1 tsk Vaniljsocker 2 msk Ljus Sirap Topping 150 g Odense nougat |
Blanda cornflakes, valnötter, vetemjöl, bakpulver, råsocker och vaniljsocker i en skål. Smält matfettet och tillsätt detta samt sirapen och blanda väl. Tryck ut massan i en form 20 x 30 cm. Grädda nougatcrispen mitt i ugnen i 200° i ca 10 minuter. Hyvla kylskåpskall nougat över kakan medan den är varm. Låt svalna i kyl. Skär nougatcrispen i rutor. |
20 december 2011
Nougatcrisp - Recept
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Ser gott ut!
SvaraRadera