14 mars 2012

Brownies

Igår bakade jag något att äta när vi hade nationella prov. Då fick det inte vara nötter i det så då blev det Brownies och så tog jag bort nötterna. :)

3 kommentarer:

  1. Var dom goda?? Jag är väldigt intresserad av goda browniesrecept utan massa (men lite är ok förståss! =) )choklad i utan mest vanliga ingredienser som man har hemma. Kan inte du lägga upp receptet om det stämde in på dessa?:D

    SvaraRadera
  2. Jag tyckte själv att dem skulle ha varit några minuter till i ugnen för att få segare konsistens men de övriga familjemedlemmarna uppskattade och tyckte att dem var jättegoda. :)
    I det receptet jag använde var det kakao i och sedan blandade jag mörk och vit blockchoklad, smälte och la på baksidan av brownies rutorna. Om man vill kan man ta mindre choklad på eller ta bort det helt.
    Jag har receptet i en bok hemma. Jag kan lägga upp det senare ikväll så att du kan kika på det x)

    SvaraRadera
    Svar
    1. åh, tack! det verkar ju jättegott, detta måste jag försöka göra nån gång :)

      Radera